


Свіжа грецька оливкова олія Sitia Extra Virgin 0,2% преміум 1л термін придатності до 05/26 11/26
- В наявності
- Код: 25026344
2 110 ₴
2 010 ₴
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.
Оливкова олія з терміном придатності до 11/2026
SITIA 0,2% Premium Gold - 1 літр Оливкова олія першого віджиму першого віджиму (цю олію можна придбати на іншому нашому аукціоні в наборі з іншими відмінними оліями) 500 мл версія доступна. Це унікальна оливкова олія Extra Virgin з дуже низькою кислотністю, яка ідеально підходить для будь-яких кулінарних потреб. Воно має сильний фруктовий аромат і аромат свіжих оливок в той же день, коли збирають урожай оливок, при низьких температурах, щоб зберегти всі корисні властивості плодів і дуже низьку кислотність. Обробка проводиться під наглядом інспекторів санітарної інспекції та за допомогою найсучасніших машин PDO Sitia 0,2% - це унікальна оливкова олія першого віджиму першого віджиму з надзвичайно низькою кислотністю, ідеальна для всіх ваших кулінарних потреб. Використовуйте в кулінарії або в сирому вигляді, наприклад, у салатах, хлібі. Оливкова олія першого віджиму (EVOO) — це оливкова олія, кислотність якої не перевищує 0,8%. Кислотність є одним із основних критеріїв якості оливкової олії, і чим нижча кислотність, тим вища якість. Цей продукт має особливо низьку кислотність лише 0,2 %
«Холодний віджим» відноситься до оливкової олії першого віджиму або оливкової олії першого віджиму, отриманої за температури нижче 27 градусів за Цельсієм шляхом перколяції (фільтрування, відділення) або центрифугування оливкова паста. Оливки не віджимаються за допомогою центрифуги, а оливкова олія віджимається за допомогою стандартного механічного преса, який фермери часто використовували для досягнення «холодного віджиму». , необхідно впровадити відповідну технологію на олійниці, щоб протягом усього процесу екстракції температура не перевищувала 27 градусів за Цельсієм. Компоненти олії, що відповідають за характерний аромат і запах, залишаються незмінними.
SITIA Premium Extra Virgin 0,2% Як кажуть ГРЕКИ, повторюючи за Гомером, Оливкова олія - рідке золото, а оливкові дерева - це подарунок. від богів Олімпу, довгий термін зберігання, вироблений на Криті, поблизу Ретімно, дуже низька кислотність, лише 0,2%, найкраще споживати без нагрівання, холодного віджиму, слід зберігати в прохолодному та затіненому місці, оливкову олію не потрібно наливати в пляшку, слід зберігати в прохолодному затіненому місці. У холодильних умовах олія може помутніти, але вона не втрачає своєї поживної цінності, при кімнатній температурі вона повертається до початкової прозорості.
Дуже практичний носик дозволяє, окрім легкого наливання олії, щоб закрити банку, щоб аромат не витік. Як зберігати оливкову олію Свіжа оливкова олія першого віджиму забезпечує чудовий смак і легендарну користь для здоров’я. Щоб оливкова олія зберігала оптимальну свіжість і смак, уникайте тепла, світла та повітря. Коли оливкова олія піддається впливу тепла, світла та повітря, цінні поживні речовини, що містяться в олії, починають окислюватися, і воно втрачає свій фруктовий смак. Купуючи оливкову олію першого віджиму, зверніть увагу на ту, яка упакована в непрозоре або затемнене скло або в металеву банку. Не зберігайте оливкову олію в пластикових контейнерах, оскільки вона може вимити шкідливі речовини з пластику. Не зберігайте оливкову олію протягом двох років після віджиму. Через тривалий час смак погіршується, а поживні речовини входять до числа провідних світових виробників оливкової олії першого віджиму першого віджиму (PDO Extra Virgin Oil). в Ласіті, це регіон східного Криту, добре відомий у всьому світі своїми ідеальними кліматичними умовами, які сприяють виробництву найякіснішої оливкової олії першого віджиму.
Експерти рекомендують вживати дві-три столові ложки оливкової олії першого віджиму на день. Оливкова олія першого віджиму EVOO, багата на антиоксиданти та вітаміни, є не тільки важливим продуктом для нашого раціону, але завдяки своєму характерному смаку вона збагачує смак наших страв. Кожна крапля, яку ви скуштуєте, підтвердить, що ви маєте багатство грецької матері-природи у своїй кулінарії вдома.
Наші продукти лабораторно сертифіковані, чисті, найвищої якості та отримали кілька міжнародних нагород за оливкову олію. .Купуйте лише чисту, сертифіковану та перевірену лабораторією оливкову олію Extra Virgin, EVOO — найкраща харчова оливкова олія. ОСКІЛЬКИ ЗДОРОВ’Я ЦЕ НАЙВАЖЛИВІШЕ
Зверніть увагу!
Для опису товарів застосовуємо машинний переклад! Якщо виникнуть питання чи непорозуміння - звертайтеся до менеджера!
SITIA 0,2% Premium Gold - 1 літр Оливкова олія першого віджиму першого віджиму (цю олію можна придбати на іншому нашому аукціоні в наборі з іншими відмінними оліями) 500 мл версія доступна. Це унікальна оливкова олія Extra Virgin з дуже низькою кислотністю, яка ідеально підходить для будь-яких кулінарних потреб. Воно має сильний фруктовий аромат і аромат свіжих оливок в той же день, коли збирають урожай оливок, при низьких температурах, щоб зберегти всі корисні властивості плодів і дуже низьку кислотність. Обробка проводиться під наглядом інспекторів санітарної інспекції та за допомогою найсучасніших машин PDO Sitia 0,2% - це унікальна оливкова олія першого віджиму першого віджиму з надзвичайно низькою кислотністю, ідеальна для всіх ваших кулінарних потреб. Використовуйте в кулінарії або в сирому вигляді, наприклад, у салатах, хлібі. Оливкова олія першого віджиму (EVOO) — це оливкова олія, кислотність якої не перевищує 0,8%. Кислотність є одним із основних критеріїв якості оливкової олії, і чим нижча кислотність, тим вища якість. Цей продукт має особливо низьку кислотність лише 0,2 %
«Холодний віджим» відноситься до оливкової олії першого віджиму або оливкової олії першого віджиму, отриманої за температури нижче 27 градусів за Цельсієм шляхом перколяції (фільтрування, відділення) або центрифугування оливкова паста. Оливки не віджимаються за допомогою центрифуги, а оливкова олія віджимається за допомогою стандартного механічного преса, який фермери часто використовували для досягнення «холодного віджиму». , необхідно впровадити відповідну технологію на олійниці, щоб протягом усього процесу екстракції температура не перевищувала 27 градусів за Цельсієм. Компоненти олії, що відповідають за характерний аромат і запах, залишаються незмінними.
SITIA Premium Extra Virgin 0,2% Як кажуть ГРЕКИ, повторюючи за Гомером, Оливкова олія - рідке золото, а оливкові дерева - це подарунок. від богів Олімпу, довгий термін зберігання, вироблений на Криті, поблизу Ретімно, дуже низька кислотність, лише 0,2%, найкраще споживати без нагрівання, холодного віджиму, слід зберігати в прохолодному та затіненому місці, оливкову олію не потрібно наливати в пляшку, слід зберігати в прохолодному затіненому місці. У холодильних умовах олія може помутніти, але вона не втрачає своєї поживної цінності, при кімнатній температурі вона повертається до початкової прозорості.
Дуже практичний носик дозволяє, окрім легкого наливання олії, щоб закрити банку, щоб аромат не витік. Як зберігати оливкову олію Свіжа оливкова олія першого віджиму забезпечує чудовий смак і легендарну користь для здоров’я. Щоб оливкова олія зберігала оптимальну свіжість і смак, уникайте тепла, світла та повітря. Коли оливкова олія піддається впливу тепла, світла та повітря, цінні поживні речовини, що містяться в олії, починають окислюватися, і воно втрачає свій фруктовий смак. Купуючи оливкову олію першого віджиму, зверніть увагу на ту, яка упакована в непрозоре або затемнене скло або в металеву банку. Не зберігайте оливкову олію в пластикових контейнерах, оскільки вона може вимити шкідливі речовини з пластику. Не зберігайте оливкову олію протягом двох років після віджиму. Через тривалий час смак погіршується, а поживні речовини входять до числа провідних світових виробників оливкової олії першого віджиму першого віджиму (PDO Extra Virgin Oil). в Ласіті, це регіон східного Криту, добре відомий у всьому світі своїми ідеальними кліматичними умовами, які сприяють виробництву найякіснішої оливкової олії першого віджиму.
Експерти рекомендують вживати дві-три столові ложки оливкової олії першого віджиму на день. Оливкова олія першого віджиму EVOO, багата на антиоксиданти та вітаміни, є не тільки важливим продуктом для нашого раціону, але завдяки своєму характерному смаку вона збагачує смак наших страв. Кожна крапля, яку ви скуштуєте, підтвердить, що ви маєте багатство грецької матері-природи у своїй кулінарії вдома.
Наші продукти лабораторно сертифіковані, чисті, найвищої якості та отримали кілька міжнародних нагород за оливкову олію. .Купуйте лише чисту, сертифіковану та перевірену лабораторією оливкову олію Extra Virgin, EVOO — найкраща харчова оливкова олія. ОСКІЛЬКИ ЗДОРОВ’Я ЦЕ НАЙВАЖЛИВІШЕ
Зверніть увагу!
Для опису товарів застосовуємо машинний переклад! Якщо виникнуть питання чи непорозуміння - звертайтеся до менеджера!
Характеристики
Основні | |
---|---|
Виробник | Без бренда |
Користувацькі характеристики | |
Відвантаження зі складу | 1 |
Стан | Нове |
Інформація для замовлення
- Ціна: 2 010 ₴